Wie is AV-Tracker?

Over ons

Uit eigen ervaring

Onze ervaring laat zien dat er de laatste jaren steeds meer dure AV-apparatuur wordt ontvreemd. Wij hebben hier zelf helaas ook mee te maken gehad en het blijkt dan erg lastig je spullen terug te krijgen. Hier zochten wij naar een oplossing. Deze bleek echter nog niet te bestaan in de markt. Dit zagen wij als een kans om producten op de markt te brengen die ervoor zorgen dat jouw waardevolle apparatuur wordt beschermd tegen diefstal.

Unieke tag

Veel mensen kennen al de GPS-trackers die je kunt bevestigen op je apparatuur, maar hier is het GPS-signaal erg makkelijk te verstoren. De oplossing hiervoor hebben wij gevonden in onze unieke hybride tag. De signalen die de tag verstuurt, gaan via het LoRaWAN netwerk van KPN en dus niet via GPS.

Uitgebreide functie

Naast deze fantastische traceer functie buiten heeft de tag ook een functie (Active RFID) voor in jouw magazijn, kantoor of andere ruimte. Via het basisstation kunnen alle apparaten binnen een ruimte gecontroleerd worden en weet je te allen tijde waar jouw apparaten zich bevinden.

 

 

Ben je op zoek naar een voordelige en stand-alone oplossing om jouw waardevolle spullen te traceren?

Bel Nord +31 6 402 34 657 of Thijs +31 6 531 04 678

of stuur ons je gegevens en wij reageren binnen 24 uur.

“Wij willen dat jij je te allen tijde inzicht krijgt waar jouw producten zijn en dat je de mogelijkheid hebt om jouw producten te kunnen achterhalen bij diefstal.”

Waarom de Viloc Tag?

Vermindert het risico op diefstal en verloren materieel

Tag werkt via LoRaWan netwerk van KPN

Water, olie en schok bestendig

Batterijduur van meer dan 5 jaar

100% zelf installatie

Neem de proef op de som en vraag vrijblijvend een demo aan!